Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
A wienc no ten no jest to forum o przyjazni bo wiele ludzi śie nue lubi i sie bijom i my nie hcemy takih zeczy wienc zakladamy to forum zeby bylo o pzyjazni bo azdy jom lubi na pewno wienc o to hodzi tu na forum:
Byl sobie tenczowy jednororzec o imieniu (pienknym!!!!!!!!!!!!!!!!!) Krysztalka. I OnA jest biala i ma gzywe i ogon tenczowe i zlote kopytka! no i ma rug zloty kturym czaruje i dala karzdemu stworeniu jakie stwozyla dar. i kazdy gatunek zwierzat ma dar ktury mozna przeczytac w innym wontku.
pewnego razu krysztalka biegla po tenczy, gdy nagle zjawil sie zielony smok i powiedzial ze czarny kon ktury jest bratem krysztalki szykuje plan. i ten smok byl pzyjacielem krysztalki i jej to powiedzial bo podsluhal co muwil czarny kon w zamku. i teraz kazdy jest po stronie krysztalki i musi jej pomuc w znalezieniu specjalnego proszku dzienki kturym zmieni on czarnego konia w bialego i w krainie zapanuje charmonia.
Ja jestem kruliczkiem szarym ktury sie nazywa Pon Pon. I on jest doradcom krysztalki. kazdy niech go sluha to ftedy znajdom prosek. i ja tesz steruje krzysztalkom. bondz jednym ze stworzen i pomurz krysztalce!!!
PRZYJAZN TO MAGJIA
łonczmy sie w pszyjasini bo jestesimy faini!11!!!!111!!!!1!1!.
Strony: 1